Om os

Mit navn er Elsebeth Bennike. Jeg er uddannet modedesigner og er firmaets stifter.

Kort fortalt startede det i 2002 med at jeg skulle ha’ læsebriller. Jeg syntes ikke rigtig jeg kunne finde noget jeg kunne li’ og priserne var også noget pebrede. Design nørd som jeg er, fik jeg lyst til at lave noget der passede bedre i min smag.

Filosofien skulle være smarte briller uden logoer og overflødig pynt på stangen og vigtigt var, at de ikke kostede mere end man havde råd til flere par, der kunne skiftes imellem efter humør og påklædning. Man har da også mere end ét par sko, tænkte jeg…

Med egen produktion kan jeg springe 3-4 mellemhandlere over så det lader sig gøre at sælge brillerne til den uhørt lave pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brillerne leveres naturligvis i en super lækker æske med en smart pudseklud. Brillerne kan købes med almindelig standard styrker inkluderet i den faste pris på 745 kr. Jeg tilbyder også individuelt tilpassede kvalitetsglas til yderst fornuftige priser. Til det har jeg et nært samarbejde med det franske firma Essilor / BBGR, som sliber og tilpasser dine glas med største omhu.

Vi har optisk udstyr og kan lave en professionel måling af dine øjne, hvis du har brug for tilpassede glas. Testen skal du bestille tid til. Skal du bare have det samme som i dine nuværende briller, behøver vi ikke teste dig. Vi kan også lave en hurtig vejledende måling uden tidsbestilling, så du kan få en ide om du har brug for andet end almindelige læsebriller. Den er gratis og tager kun et øjeblik.

I ie-glasses butikken, samt i webshoppen kan du købe brillerne med almindelig standard styrke: -1,5 -1,0 +1,0 +1,5 +2,0 +2,5 +3,0 uden leveringstid.

Med venlig hilsen Elsebeth Bennike